söndag, oktober 22, 2006

Dråpligt på s-info

Om man vill ha lite underhållning så kan det ofta löna sig att gå in på sossarnas sajt s-info och kolla runt lite. Här får en av s-info:s mer rabiata skribenter en skön läxa i vad det innebär att ha förlorat den tidigare så självklara makten:

De "nya" moderaterna - ett sedelärande exempel!
(Med reservation för s-info:s länkstabilitet.)

Här vänds det gamla eviga tjatet om att man skall påverka demokratiskt genom att gå med i "rörelsen" (oavsett om man vill bli sosse eller ej) tillbaka mot sossarna. Vill man vara med och påverka nu får man väl gå med i Moderaterna!

P.S: s-info är fortfarande en "no-go area" för oss i utlandet. Sossarna vill inte har en massa obekväma åsikter från folk som har sett något annat på nära håll än Sverige. Så man får nöja sig med att vara åskådare till spektaklet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tackar och bugar.

Det har blivit mindre dator och mer jobb på sista tiden. Jag har börjat med en ny mottagning i privat regi och vidareutbildat mig till dubbelspecialist så tiden räcker inte till mer än något inlägg här och var ibland.

Men höganässossen måste man ju bara skriva och kommentera. Han är ju så lustigt gammelssocialistisk.

London Calling sa...

Jag försöker följa dina inlägg varhelst de dyker upp, fast på s-info är jag inte så ofta. (Eftersom jag bara blir åskådare där.) Jag missade säkert en hel del rolig "action" på s-info direkt efter valet...

Dina betraktelser är ju i en klass för sig, på många sätt!

Kul att jobbet går bra!

P.S: Korsposta gärna en länk här när du skriver något intressant på annan plats!