lördag, december 02, 2006

Bananas

SVT har sjukt nog idag avsatt 4 timmar av bästa sändningstid på TV2 till att hylla den galne diktatorn Fidel Castro, som tydligen fyller 80! Om det fanns någon tvekan alls om finansieringen och hela upplägget med SVT behövde ses över så lär i alla fall den tvekan vara som bortblåst nu. Bryt isär SVT och skrota stora delar. Gör SVT tittarfinansierat på riktigt genom kodade kanaler, och lägg bara ut nyheter och lite annat sammhällsnyttigt "gratis" (kanske skattefinansierat).

TV2: programtablå den 2:a December:

20.00 Tema: Fidel Castro
20.01 Historien ska frikänna mig
21.30 Fidel Castro och Kuba
23.10 Käre Fidel
-00.10

P.S: På BBC:s sajt läste jag "Birthday celebrations were initially scheduled when the Cuban leader turned 80 in August, but were moved to December after he became ill." vilket betyder att SVT synkar sitt hyllande med Kubas officiella arrangemang! Ofattbart.. Konstigt nog har inte BBC ett enda program om Castro på denna administrativt bestämda hyllningsdag...

P.P.S: Vi kan alla glädja oss åt att diktatorn tydligen inte har setts till alls, denna försenade bemärkelsedag. Kanske jobbar man för fullt med animatronicsversionen av honom...

4 kommentarer:

Anonym sa...

mer skit på ali
"Herregud!
Censurerar du inlägg som säger sanningen om Kuba!!??"

Jag tyckte du sade att du var förnuftigt, ibland.

Är du en sanningsägare om Kuba ?




Det mest flagranta är att du och högern inte vill kommentera alla mordförsök mot Castro genom åren,
är det så att USA får försöka döda andra statsöverhuvuden om de vill - inget man får berätta om i media ?
Borde inte du och dina likasinnade kräva att de människor som har varit iblandade i alla dessa mordförsök ställs inför rätta ?
Borde inte du och dina likasiannade kräva att Poseda utelämnas till Venezuela, en terrorist som numera bor i USA - han sprängde ett kubanskt passageraplan på 70-talet.

var är ditt förnuft?

London Calling sa...

Varför tror du inte jag skulle vilka kommentera mordförsöken? De var korkade.

Ali har raderat 2/3 av all inlägg om Castro och Kuba. Han och vänstern generellt tål inte sanningar. Det pinsammaste är ju att folk måste FLY från eländet. Länder som spärrar in sin egen befolkning är liksom exkluderade från mängden vettiga länder i världen.

Mr.Ink sa...

du borde väl kommentera USA och liberlismens plåga.
Åk till Chile vet jag och stanna där i fyra veckor, så kanske du förstår att alla inte har det såsom i Bromma här i världen lille vän.
Om du missar fattigdomen i det landet eller tror att det är de fattiga själva som älskar att späka sig så är du fel ute, visst har det landet en möjlighet att föda alla och ge alla en möjlighet att gå i skolan - men varför sker det inte ?

Det finns just problem, problemen har just du och dina gelikar skapat genom en ideologi ni väljer att kalla ny-liberalism - bara ett annat ord för girighet. Samma ordtrick har ni lekt innan istället för egoism så har ni vaskat fram individualism sen tror ni att ni har skapat en till -ism.

och skrattar gör du bara åt propaganda-filmen, 'verkligheten var i Sovjet och Kina så fastnar ju skrattet i halsen.'
den fastnar just där för vi förstår vad USA gjorde när alla andra, i meningen du och den liberalism du står för och den media du anser ska finnas, tittade åt det andra hållet, de brände upp Vietnam till att börja med - när ska skadeståndet betalas ? och när ska ursäkten komma ?

-i

London Calling sa...

Jag har varit i flera länder i Sydamerika, och inte har jag märkt att det skulle vara för mycket liberalism som är problemet där. Att utrota fattigdom genom att införa kommunism har ju aldrig fungerat.

Hur Bromma kommer in i sammanhanget kan man ju undra?

Vet inte heller vad USA har med detta att göra. Antingen är Castro en bra ledare som har infört demokrati, eller så är han en typisk psykopatisk diktator som skiter i "sitt" folk. Facit har vi ju nu.